Nostalgisk & lite uttråkad

Hujedamej vilken tråkig söndag, so far. Inte blev det bättre av att jag började kolla igenom gamla CD-skivor. Nostalgisk, saknad och till viss del jobbiga tankar vällde fram. Fast numera så försöker jag också se det positiva och en del bilder hjälpte mig på traven:

Maj 2001 Linn
Maj 2001. Linn tittar ut från sitt rum. Härlig bild!

aland37_000728
Guldisarna på Åland 27 juli 2000.

2000-07-28 Johan Åland
Hittade många fina bilder från Åland i juli 2000. Här är en på Johan.

2001-07-23 Hoburgen
23 juli 2001. Hoburgen, Gotland med Frida.

Några resor blev det inom Sverige, i slutet på 90-talet och i början på 00-talet med familjen. Nostalgifaktor stenhög att kolla in alla bilder. Glad att jag dokumenterade så mycket som jag gjorde.

Känner mig uttråkad. Vågar inte ut och jogga idag igen. Benet är sådär. Lugn och fin. Inte hetsa igång något med nya bakslag. Söndagar är inte roliga någonstans. Men nästa söndag, då ska jag jogga igen. Tre tillfällen i veckan är målet för att hektona ska skrämmas iväg i jämn och fin takt.

En kär familjemedlem kommer hem några dagar med start i morgon. Det ser jag framemot mycket. Strax promenad för att se ett av livets märkvärdigheter… uttråkningen lär då upphöra (;-)

2 svar till “Nostalgisk & lite uttråkad”

  1. Tofflan: Det är kul att kolla gamla bilder ibland, även om de skapar en massa tankar och känslor inom mig. Men tiden står ju inte stilla.. så är det ju bara. (;-)

Kommentarsfunktionen är stängd.