Utvecklingssamtal & lite låghet

2015-04-18

I fredags så kom Ellet. Solstrålen som bor hos mig 14 dagar i stöten och hos sin mor 14 dagar. Ibland så längtar jag väldigt mycket efter honom och det var en välsignelse att ha honom i huset.

Låga dagar innan och låga dagar efter. Det är väl först idag som det börjat att “släppa lite” och för mig handlar det om att acceptera att måendet skiftar på det här sättet, troligtvis resten av hela mitt liv.

2015-04-20

Lyssnade till Marie Göranzon när hon i programmet Fråga Doktorn (du kan se det här) berättade om sitt mående. Hajade till över att jag kände igen mig så mycket i det hon sa och det var så intressant när hon berättade om den “sorg” som hon bär på oavsett hur livet ser ut för henne. Jag kände igen mig så i de orden.

Orkar inte utveckla det mera än att det var intressant att ta del av hennes ord om hur hon mår och har mått i sitt liv.

2015-04-22

Den sak som jag prioriterar högst i livet, det är utvecklingssamtalen som gäller våra barn. Det är inte många jag har missat genom åren och idag var det dags igen!

Anna och jag åkte gemensam buss till skolan och Elias fick själv inleda med att berätta om sin skolgång.

Läraren var med och tog sen efter den fina inledningen över samtalet. Det är upplyftande att få ta del av dessa utvecklingssamtal och dagens var inget undantag.

2015-04-22

Vill inte säga så mycket här om vad som sades, men det var så positivt och jag är stolt över honom och det jobb han gör i skolan.

2015-04-22

Många häftiga alster hänger på väggarna i klassrummet.

I morgon är det kultureftermiddag i skolan med redovisning i geografi, så då blir det ytterligare ett besök…

2 svar till “Utvecklingssamtal & lite låghet”

Kommentarsfunktionen är stängd.