Hillary Clinton vill bli USA:s nästa president

Det är ett efterlängtat besked att Hillary Clinton nu bestämt sig för att försöka bli USA:s första kvinnliga president.

hillaryforpresident

Nu är jag inte amerikan och får inte rösta på henne, men jag tror att en röst på Clinton är bra, inte bara för USA, utan för stora delar av vår värld. Hon har stor erfarenhet av politiskt arbete under många år och dessutom är hon en garant för demokrati och de liberala värden som jag delar.

Hillary Clinton har nu alltså chansen att bli USA:s första kvinnliga president.

Vägen dit är lång och jag är inte alls så säker på att hon kommer att lyckas den här gången heller. Det finns många som inte vill se henne i denna position och de kommer att göra allt för att hon inte ska bli vald. Frågan är ju om det är en majoritet av de som röstar? Spännande blir det i alla fall och jag hoppas som sagt var att hon lyckas den här gången.

Relaterat
Hillary Clintons hemsida
Hillary Clintons facebook
Hillary Clintons twitter