Ids inte mera…

Tänkte skriva om Madonna och de blygsamma försäljningssiffrorna för Rebel Heart, men jag ids inte… proportionerna blir så märkliga för en som varit med i mer än 32 år och som snart sålt en halv miljon fysiska exemplar, trots läckor och tjuverier…

Tänkte uttrycka min ilska och ledsenhet över delstaten Indianas idiotiska lag och guvernören Mike Pence och hans människofientliga handling som kommer att diskriminera bland annat homosexuella på bekostnad av att religionens vantolkningar har företräde när det handlar om människor och vem man är, men jag ids fanimej inte mer än så…

Regeringen med Stefan Löfven i spetsen sviker snart sagt varenda vallöfte de givit! Vem är förvånad och jag orkar inte ens bry mig och ids inte notera det mer än på detta sätt…

Margot Wallström tvingas klä skott över självklarheter och det känns som om hela världen kryper för skurkstaten Saudiarabien, så bakvänt och bara så sjukt när pengar är inblandat…

Tänkte också skriva om den galna advokaten Matt McLaughlin som på fullaste allvar vill avrätta homosexuella för att slippa Guds vrede och nu vill att folk ska få rösta om detta i delstaten Kalifornien! Galningarna finns överallt även på platser som man i sin naivitet trodde hade kommit längre, men jag ids inte mera…

Ids inte notera och uttrycka vad jag tycker mer än så om saker och ting. Inom mig både förbannad och uppgiven och då på platser som jag trodde kommit längre, i vår sjuka värld. För sjuk är den, så sjuk!

Relaterat
Madonnas Rebel Heart is her worst-selling album in 20 years (GigWise)
Don’t visit Indiana if you’re gay. Or a Jewish atheist with a Catholic wife (The Globe And Mail)
Advokat: Staten ska döda homosexuella (Expressen)