Melodifestivalen 2015 närmar sig final

När jag går tillbaka till arkiven så ser jag att inte ett ord nämndes i bloggen om förra årets festival. Märkligt, men så är det. Nog för att jag alltmer tappar intresset för den svenska uttagningen av flera anledningar, men inte ett ord?!

Men i år är det annorlunda och det beror ju på att jag redan i oktober köpte finalbiljetter. Jag och Elias ska åka på finalen (precis som vi gjorde 2013) och det ska bli väldigt spännande. I år så har vi bokat hotell ganska nära Friends Arena och det känns väldigt skönt.

Har på kul kollat in bilden från 2013 där vi satt och jämfört med årets placering:

Friends Arena 

Det roliga är att det denna gång är att det är på andra sidan. Misstänker att vi kommer aningen lägger bort från scenen, fast samtidigt så kanske vi har större chans att se hela scenen den här gången. Det var lite svårt 2013.

En del bra låtar är i final. Jag gillar Jag är fri med Jon Henrik Fjällgren, Dont Stop Believing med Mariette och Heroes med Måns Zelmerlöw. De tre bästa i årets tävling.

Sen ska det bli kul att se Magnus Carlsson och i viss mån Eric Saade. Deras bidrag är inget jag går igång på, men som artister är det ändå spännande att få se dem live.

Av de bidrag som gått till Andra chansen så gillar mest Bring Out the fire med Andreas Weise och Dinah Nai som sjunger Make Me (La La La) och hoppas att de går till final. Resten är faktiskt inget vidare tycker jag… så det kvittar vilka som går vidare om någon nu mot förmodan skulle fråga mig.

De allra roligaste är dock att få göra någonting med Elias. Hela resan i sig är ett äventyr!