Klippning, LAN & kvällsgotta

Full fart denna lördag. Bussen ner på stan för att klippa grabben. Vi har ju ett nytt favoritställe nu som ligger i centrala Uppsala. Tjejerna på Hair Design klipper kanonbra och dessutom är de trevliga. Det har blivit några vändor och där nu…

Vi tog en buss som vi visste skulle komma ner några minuter innan klipptiden. Men vi hade flyt och var på plats en minut innan det var Elias dags att bli klippt… (;-)

2015-02-28 Burger King Uppsala

Efter klippningen så blev det ett besök på favorithaket. Nu var det länge sedan vi var på Burger King och Ellet tog sitt favoritmål. Jag frågade faktiskt om de hade något LCHF-inspirerat och det minst dåliga var en kycklingsallad. Lite torr och kanske fattig på grönsaker, men det var helt ok.

Ellet skippade efterrätten eftersom han visste att bussen tillbaka skulle komma. Han fick helt rätt och vi hade återigen tur med bussen. Anledningen till att han var angelägen om att komma hem till tolv handlade om LAN. Han och tre grabbar ska lana hemma hos en av kompisarna och det börjar senast klockan 13.00. De har scheman och grejor och det verkar väldigt avancerat. Han sover över och säkert så lanar de ett dygn i sträck.. (;-)

Nu är han överlämnad till kompisen och jag passade samtidigt på att ta en långpromenad samt att handla hem lite gotta till kvällen. Gotta för mig är naturella nötter, färska hallon och ost som jag sköljer ner med vatten. Att vara konsekvent och inte vika undan, gör att det blir resultat, även om jag ibland drömmer om annat. Fast det är inte så ofta faktiskt och det tror jag beror på att LCHF gör att jag känner mig mätt. Så var det inte med Viktväktarna och allt annat jag testat genom åren och det är den stora skillnaden som gör att detta fungerar för mig.

2 svar till “Klippning, LAN & kvällsgotta”

Kommentarsfunktionen är stängd.