Familjeträff att minnas

2015-02-21

Färska hallon, nötter och vipsgrädde! Detta bjöd jag på när familjen idag kom på eftermiddagsfika. [Instagram] Även munkar till de som ville äta annat…

2015-02-21

Även katterna var glada över att Frida kom hem en sväng med sin Tommy. Hon berättade om sin vardag och hur hon nu börjat att plugga ett par ämnen för att läsa ifatt. Kändes väldigt gott att få höra hur det är med henne och det liv hon nu lever uppe i norr!

2015-02-21

Tofflan förevigade far och dotter. Det är så roligt för mig att ha lite bilder efter deras besök.

2015-02-21

Frida plockade på eftermiddagen ihop en del kläder som hon ska ta med sig. Sen åkte de och käkade på en av pizzeriorna för att efter det åka till Anna en sväng och även där kolla in vilka paltor som finns för att ta med sig hem.

Lagom till melodifestivalens tredje delfinal så kom de tillbaka till mig och Ellet och vi kollade på bland annat när den jojkande samen Jon Henrik Fjällgren gick direkt till finalen! Så kul! [Instagram]

Det var en härligt stund tillsammans tycker jag. Ett minne som jag kommer att bära med mig länge. Sådana här stunder blir allt viktigare just för att det inte sker så ofta numera. Natten tillbringar de hemma i moderns lägenhet och i morgon är det andra äventyr som gäller.

3 svar till “Familjeträff att minnas”

  1. Tofflan: Det gick så fort bara. Men som jag nu skrivit i en ny post, det är bara att ”gilla” läget… Linn var också härligt att få en pratstund med!

Kommentarsfunktionen är stängd.