Johans födelsedag & lunch med Clabbe

Mobilklockan fick väcka mig i morse. Sömncykeln är väldigt oregelbunden just nu. Har en ovana att vakna mitt i natten och sen vara vaken en stund, men i natt så lyckades jag somna om och blev alltså väckt klockan sju av mobilklockan. Mycket ovanligt eftersom jag alltid brukar vakna före innan den tjuter.

Idag så missade jag INTE lunchen med Clabbe! Förra gången så tappade jag det helt och fortfarande så förstår jag inte riktigt hur jag kunde göra det. Men det var väldigt mycket runtomkring mig just den dagen, inte för att jag vill skylla på något men det måste ju vara något med det. För jag brukar aldrig glömma saker som jag har bestämt med andra.

Uppdatering av läget och snack om varat och varför. Han fick mig att få energi och jag gick från lunchen med mer krafter inom mig. Fantastiskt att ha en sådan vän genom så många år. Så tacksam…

Ett födelsedagsbarn skulle firas på kvällen. Johan fyller 24 år och att köpa någonting som han vill ha, det blir allt svårare. Men Dressman löste mina problem med basvaror såsom kalsonger och strumpor. Det kan aldrig bli fel.

Vi åt mat tillsammans och jag fick ta en fin bild på födelsedagsbarnet. [Instagram] Fatta att han är 24 år nu!?? Tiden, vart tar den vägen? Det känns inte som om tiden gått så fort som den nu faktiskt har gjort… stort grattis Johan på din dag!

2015-02-11

Anna bjöd på en fin middag. Laxfilé med blomkålsris. Aioli och en annan skitgod moja med starka smaker, som jag tyvärr har glömt namnet på. Till det grönsaker. Gott som sjuttsingen!

2015-02-11

Färska bär, vipsgrädde och kaffe som efterrätt. Favoriten för mig numera och nu sitter jag med mätt mage och är så nöjd.

2015-02-11

En virusstinn dator och samkväm med Tofflan. Det första var väl inte så trevligt, men däremot att få prata lite med vännen om dagsläget och det som händer, även om vissa saker i det inte är så trevliga.

En fin dag tycker jag. Tacksam känner jag mig över många saker.

2 svar till “Johans födelsedag & lunch med Clabbe”

  1. Tofflan: Vipsgrädde är det i min värld! (;-) Datorn är nog lite bättre, men inte helt på topp. Tror att det är lite mer att gå igenom. Det blir ju inte så ofta vi träffas, så de gånger det blir av, då är det alltid kul numera.

  2. Kul att du gillar VIPSgrädde, det fick mig att skratta. Snällt att du försökte hjälpa Anna med datorn, den verkar funka nu.

    Alltid kul att träffa dig också! 😛

Kommentarsfunktionen är stängd.