Sluten & klokare

Just nu finns det mycket som det inte kan pratas om här. Håller jag på att sluta mig mer, eller är jag klokare och mer rädd om mig själv? Det vet jag inte, men allt ska det inte berättas om.

182 dagar nu med LCHF. Har fungerat bra nästan hela vägen. Nu är jag inte strikt, utan ibland så går jag över 10 g kolhydrater varje dag och till och med närmar mig 20. Men det är inte däri min kostomläggning ligger, i att jaga kolhydrater in absurdum utan mer att jag ska minska i omfång med hyfsat lågt kolhydratintag. Men det är inte bråttom det heller, utan bara att processen fortskrider under hela 2015 med samma kostintag som senaste 182 dagarna, det är mitt mål och fasta övertygelse att fortsätta så.

Helgen och Teologifestivalen tog en hel del kraft av mig. Mer än jag vill tillstå. Två ganska trötta dagar nu och i morse var det riktigt jobbigt. Men det fungerar ändå och det tror jag beror på annat sätt att tänka.

Så det är lite körigt just nu, men ändå hanterbart. Vill jag tro i alla fall…