Redan saknad…

2015-01-05

Den här bilden kanske någon undrar varför jag lägger ut? En bild som inte säger så mycket för er läsare, men som för mig innehåller allt. Det jag kan säga är att den är kopplad till att min dotter Linn har varit och hälsat på hos mig.

2015-01-05

Två barn i huset samtidigt, det är man inte bortskämd med numera. Det har varit fina dagar med dem båda.

Idag så for Linn vidare. Hem till sin mamma och sen i morgon ska hon åka hem till Umeå igen för att studera. Det är bara att se framåt och leva i det. Barnen blir stora och barnen ska flyga själva. Så är det bara.

Vardagarna tar vid. Rutinerna ska tillbaka in i systemet. Haft så fina diskussioner med Linn om livet, varat och allt det där som betyder någonting. Hon är så klok och det var väldigt fint att ha henne här. Redan saknad…

Min lilla fina familj som betyder allt för mig. Ibland är vi två, ibland tre och har jag riktigt tur så är vi fyra. Sen har vi hela stora familjen, men de ser jag ännu mer sällan, men är så glad att de också finns i mitt liv.

2 svar till “Redan saknad…”

Kommentarsfunktionen är stängd.