Nyårsafton 2014

Du som gillar raketer och att det smäller, måste ju kolla på filmen. Först så tänkte jag, att detta blir ju inte så mycket i år (vi var inte hemma, mer om det senare) men sen kom grannar ut och körde igång med sina stora raketer. Så det blev riktigt bra tillslut med fina färgkombinationer på himlen. Det är nog min bästa nyårsfilm hittills. (;-)

Men vi tar det från början…

Årets så kallade nyårsmeny såg likadan ut som förra året. Tradition kallas det visst… det var lax i ugn med hasselbackspotatis. Till det ett glas julmust light och efterrätten blev även i år marängcup. Min kosthållning gjorde att jag inte åt som jag brukar, men jag unnade mig en liten hasselbackare och av efterrätten så mumsade jag precis som grabben gjorde… …det är ju ändå nyårsafton! (;-)

2014-12-31 Nyårsafton

Eftersom Linn var sjuk och inte orkade komma till mig, så fick vi helt enkelt komma till henne. Så årets nyårsfirande gick av stapeln hemma hos Anna. Vem hade trott det för några år sedan? (;-)

Men det visar ju att vi är vuxna människor och kan umgås utifrån andra aspekter än de egna egona så att säga. Det känns fint att det har blivit på det viset och jag är så tacksam att vi kan visa barnen att man ändå kan hålla sams och vara vänner, fast man är skilda.

2014-12-31 Nyårsafton

Parkerad i soffan med en kopp kaffe.

141231_03

Anna hade dubbla arbetspass, men var ändå hemma strax efter åtta. En snäll arbetskamrat skjutsade henne hela vägen till dörren.

Det stod inte på förrän hon hade håvat fram en chokladask… och det var inte vilken ask som helst..

2014-12-31 Nyårsafton

… en paradisask, modell äldre!

2014-12-31 Trillingnöt

De fyra trillingnötterna skrek åt mig. De skrek och skrek och tillslut så var jag ju tvungen att lyssna på dem… ja jag frågade värdinnan givetvis först och tre av dem kom till mig. En ville till Linn..

De gick bara inte att motstå dem… det är ju ändå nyårsafton som sagt och trillingnöten finns ju inte i nyare askar. Skälen för att synda, de växte inom mig och argumenten blev alltfler, enbart utifrån känsla och begär… hehe…

2014-12-31 Nyårsafton

När sen Anna dukade fram goda ostar så blev det ju fart på kistan. Det fick jag lida för lite senare, men det var fanimej värt allt.

Vi kollade lite TV, umgicks och goffade. Tiden rusade på och snart var det dags att ta sig ut. För mig helt nya marker att se nyårsraketerna på.

2014-12-31 Nyårsafton

Försök till en selfie med dotra när vi hade kommit fram till lekplatsen.

2014-12-31 Nyårsafton

Strax före tolvslaget 2014 så fick jag ta denna fina bild av Ellet, Linn och Anna.

2014-12-31 Nyårsafton

Årets sista bild blev på mig själv. Det var inte alls planerat så, men det passar väl ganska bra på min egna blogg. Sen att jag har ett bett som bara en mor skulle älska, det får jag bjuda på.. hahaha!

141231_10

2015 års första bild är väl inte så mycket att yvas över. Dimman låg ganska tät och de flesta raketerna hade skjutits iväg. Ett nytt år hade fötts och allt kändes precis som vanligt! Men att ta ordet 2015 i munnen känns för mig som rena science-fiction.. hur kunde det gå SÅ fort?!

Vi traskade sedan hem, Ellet och jag till mitt hem (han är ju hos mig nu). En fin nyårsafton med fina minnen och umgänge med delar av familjen och inte att förglömma, trillingnötens återkomst… åtminstone för en dag.

En god fortsättning på 2015 önskar jag er alla!