Pappers-UNT slut & pengar till Steam

Antingen beror det på att de dragit ner på antal ex som de tar hem, eller så var dagens första sida väldigt intressant. Bilden på min dotter var väldigt stor på första sidan och kanske var det några som kände igen henne?

För när jag gick till våra lokala butiker i Storvreta (ja, jag traskade till dem båda för att jag var så ivrig att själv få ett pappersexemplar), då fanns det inga papperstidningar kvar av UNT.

Så jag fick helt enkelt be Tofflan att spara sitt nummer i nödfall om nu inte Anna får med sig ett exemplar hem från sitt jobb. För det vore ju tråkigt om jag inte fick ta del av ett pappersexemplar av denna viktiga händelse för vår familj.

Lyckades dock ta en skärmdump från UNT:s webbplats när jag helt plötsligt hittade artikeln såsom den ser ut i papperstidningen:

UNT 141229 Frida Olsson

Vill du läsa mer om Frida och hennes kamp? Jag har samlat allt i en egen post.

Långa stunder av dagen så har mina tankar varit hos Frida. Det blir ganska djupa och jobbiga tankar om förr och varför. Jag vet att varför inte gör någonting gott. Varför fungerar inte, utan det är vad som kan göras framåt, som är det viktiga. Så att Frida får må bra någon gång…

2014-12-29

Mitt på dagen. Men ändå väldigt skumt och lite konstig himmel.

2014-12-29

Ellet och jag gick till hans andra hem. Han ville hämta sina julklappspengar och förvandla dem till steampengar. Han rör sig mycket i datavärlden och istället för att köpa någonting traditionellt till sig, så var det en ny laddning på Steam, som stod högst på agendan.

Vad Steam är för någonting? De skriver själva att de är den ultimata plattformen för underhållning med över 3 500 spel. Där finns exklusiva erbjudanden, automatiska speluppdateringar och andra bra fördelar som de skriver. Men det kostar! Och kostar en hel del tycker jag som förälder. Det känns som om varenda krona grabben får går till just Steam.

Har sen suttit och försökt sammanfatta mitt 2014, men det går bara inte. Året för mig har varit så märkligt så att jag inte ens kan uttrycka vettiga ord om det. Det är liksom spektrat från djupaste förtvivlan till stunder av hopp och helhet, då allt känns som om det är på plats. Ett förbannat märkligt år med oerhörda svängningar. Mer än tidigare.

2015 skrämmer mig mer än något år tidigare gjort… av flera olika anledningar som både är jobbrelaterade men även på det privata planet och den ensamma stig jag fortfarande går på.

2 svar till “Pappers-UNT slut & pengar till Steam”

  1. Tofflan: Du behöver inte göra det. Anna har ett ex och ska försöka få tag i ett också, sen har jag fått kontakt med jobbet. De ska också spara ett ex. Ha kvar ditt ex själv men om allt går åt pipan, då vill jag ta en kopia.
    Så du behöver inte tigga…

  2. Hum jaaa… jag vill ju gärna behålla papperstidningen själv, men du kan få låna och ta en kopia. Jag har messat till en granne som jag vet har UNT, men jag har inte fått nåt svar än. Ska försöka plinga på i morgon och tigga till mig del ett!

Kommentarsfunktionen är stängd.