Datorfix & mer ljus

2014-12-28

Lite datorfix och en gemensam lunch. Mellan detta en massa snack. Sen vid fikat så vågade sig till och med Maxi fram och lät sig bli klappad. Det var så roligt att jag var tvungen att ta en bild eftersom Maxi tidigare varit livrädd för Clabbe.

2014-12-28

Inget äventyr i storstaden, den här gången heller. Det jag har slutat med, det är att tjata och gnata och då blir det på det viset.

Clabbe skjutsade mig sedan till den lokala butiken där jag inhandlade massor av ljus. Behöver ljus nu i detta kompakta mörker.

IMG_1115

Att Linn la till Madonna till sin spellista gör mig uppspelt och glad. Det är roligt att dotra gillar vissa låtar och det var dessutom inte bara en låt utan två, Living for love och Devil Pray! Ja, jag vet att jag är nördig som sjuttsingen… hehe

Du hittar Linns favoritlista Can you feel it? här!

I morgon eller på tisdag så måste ni ju köpa UNT eller kolla in deras webbplats! Då kommer Frida och kanske jag vara med och prata om hennes kamp mot kommunen! Givetvis så kommer jag att länka och skriva om det när det finns på webben.