Annandagen 2014

Annandagen 2014

Lodjuret kom upp på väggen idag. En fin julklapp från Frida.

Tog en promenad till Anna. Jullunch. Träffade Linn och hennes polare Carro. Diskuterade intressanta saker blanda annat detta med att vara smal eller tjock. Hur man blir sedd, men även hur man ser på sig själv och andra beroende på antal kilo. Intressant utifrån flera aspekter.

Annandagen 2014

På vägen hem så var himlen fantastisk. Tyvärr så blir det ju aldrig lika bra på bild.

Ellet är hos mig nu. Fram till skolstarten.

Annandagen 2014

Julklappen från Tofflan invigdes. Rosetten hängde med tills den var i vägen och vatten hamnade både på soffan och stackars Felix. Då blev den pimpade vattenkannan en helt vanlig vattenkanna. Utan rosett.

Morgondagen är ett oskrivet kort. Söndag så kommer Clabbe på besök. Tror visst att han vill ha hjälp med datorn igen. Nästa vecka är tanken att både hinna med Stockholm och ett möte med andliga förtecken.