4:e Advent 2014

2014-12-21

Fjärde advent. Tre dagar kvar till julafton. I morgon blir det lunchrace för att komplettera upp det sista i julklappssäcken!

Madonna dominerar mitt hem. Tacka sjuttsingen för det när hon släpper musik på det här viset. Men jag njuter i fulla drag av hennes röst och rytm! En sådan fin julklapp!

Pratat lite med Frida. Hon har en stalker efter sig. En person som inte kan acceptera de livsval som hon gör och som inte har ett dugg med saken att göra. Hon ska ta lite råd nu och kanske slutar det i en polisanmälan. För vad fan gör man med människor som inte ger sig och försöker svartmåla en vecka ut och vecka in? Julefrid?

2014-12-21

Idag är nog första dagen på jag vet inte när som jag känner mig ganska ok i kroppen. Denna efterhängsna förkylning eller vad det nu var, höll på i 2 1/2 vecka!

Tog mig en sväng till lokala butiken för att handla föda till mig och katterna. Något roligare har det inte blivit idag. Tog en liten lur också…

Sen spisar jag The Queen of Pop förstås… det ÄR både roligt och njutningsfullt! (;-)

3 svar till “4:e Advent 2014”

 1. Det är bra. Det är väldigt skönt att lägga allt i polisens händer.

  Jag har förstått det! Själv tröstar jag mig med städning och bloggerier 😉

  Kram!

 2. Tofflan: Det finns människor som tar sig rätten att skriva och trakassera andra. Men det finns gränser och då måste man agera. Frida samlar på sig material nu och kommer att sammanställa allt.

  Madonna är en trösterska. Så är det bara. Jag mår så bra av hennes musik och dessa nya låtar får mig att må bra och jag lever upp. Hon skulle släppa ny musik varje år. (;-)

  En dag i taget. Ta hand om dig. Vi ses på tisdag! Kram!

 3. Men inte Frida också??? Vad är det med den här familjen? Är vi jätteintressanta att förfölja och håna, eller vadå?

  Det glädjer mig att du i alla fall verkar njuta så av Madonna och att du mår bättre. Jag har mått sämre idag igen och bävar inför julen. Visserligen har jag bara en gäst, men ändå.

  Vi ses på tisdag!

Kommentarsfunktionen är stängd.