Lovikavantar, Madonnakalender & julklappsklart

2014-12-18

Idag så snöade det intensivt en stund. Ett tag var flingorna stora som lovikavantar. En ganska vacker syn. Men sen tog plusgraderna det mesta vita.

2014-12-18

Idag kom den! Den officiella kalendern för 2015 med Madonna! Hon får stå tillsammans med mina andra guldklimpar tills det blir nytt år. Då ska hon ställas fram och jag får varje månad njuta av en ny bild av The Queen of Pop! Underbart!

141218_03

I princip så är jag klar med årets julklappsinköp. Känner mig ganska nöjd faktiskt.

Halva dagar på jobbet. Idag så blev jag mer täppt och senare hade jag lite ont i bröstet igen, men det går verkligen upp och ner. Men extra sömn, det behöver jag nu, det märker jag. En otroligt seg förkylning, men jag vet att det är fler på jobbet som gått i minst ett par veckor nu, precis som jag själv har gjort. Tröttsamt i dubbel bemärkelse.

Trots att jag endast går på halvfart nu, så är jag ändå väldigt slut och det handlar inte bara om den här förkylningen. Den förstärker saker och ting. Tror att jag behöver ett långt jullov och jag längtar efter Linn och övriga familjen. Ser framemot juldagarna och att vi samlas tillsammans.