Nyval 22 mars 2015!

Igår förutspådde jag att det blir nyval i slutet av mars och idag så meddelade Stefan Löfven att så blir fallet, den 22 mars 2015!

Nyval 22 mars 2015!

Jag är inte ett dugg förvånad över att det blir nyval, eller extraval, som det heter. Alla positioner var totalt låsta i de tre block som nu finns i svensk politik. Sen gav Sverigedemokraterna ett tydligt besked igår om att de kommer att fälla varje budget, om inte kostnaderna för invandringen minskas. Det innebär ju att låsningen är total.

Att Sverigedemokraterna kommer att fortsätta att växa, det är jag ganska säker på och det beror helt enkelt på att inga andra vågar eller kan diskutera invandringspolitiken i vårt land.

Det är en fråga som man måste ta på allvar och många irriterar sig över varför nivåerna i Sverige måste vara tiofalt högre, än i våra grannländer. I det finns ett stort missnöje, som måste diskuteras öppet och utan rädslan att bli kallad för rasist.

Kan man inte det, då är vägen öppen för ett ännu starkare parti vid namnet Sverigedemokraterna.

22 mars 2015 så är det alltså dags igen, ett extraval i Sverige.

En historisk dag i vårt land.