Tvivel

Ibland så drabbas jag av tvivel. Så i morse tog jag bort allt jag hade skrivit om mitt förhållande till julen i en ganska lång och djuplodad text. Kände bara tvivel inför de orden och tankarna jag valt.

Några få ord och bilderna fick bli kvar. Blandade jular, både positivt och negativt.

Julafton 1994
För snart 20 år sedan så firade jag jul med familjen hemma hos Annas syster. Här öppnar Linn ett paket.

Julafton 1999
Frida får ett paket av tomten, julafton 1999. Då bodde vi i radhus och firade julafton själva.

Tanken på julen i år känns mer rofyllt än tidigare. Barnen är stora och tomten är avslöjad. (;-)

Julafton 2012
Julafton 2012 hemma hos Anna.

2014-11-29
En kär julsak som Ellet har gjort. Åker upp varje år innan första advent.

Mina egna tvivel på mig själv får ibland tillvaron att gunga. Tvivlar på om jag bär och vad jag egentligen håller på med och då speciellt i dessa tider.

Nu ska de pyssla på TV:n… julen 2014 är på gång!

4 svar till “Tvivel”

  1. Tofflan: Olika skeenden och sådant. Svårt ibland att hänga med och ibland så blir jag fylld av tvivel. Ja, du vet ju själv…

  2. marlineblogg: Vi är nog lite tvärtom där, eftersom jag har svårt för ”pysslandet” men kan uppskatta julafton och då speciellt den senare delen då allt är klappat och klart. (;-) Välkommen till min blogg förresten!

  3. Jul kan vara en väldigt jobbig tid. Jag älskar allt pyssel med julen: julstjärnor, tomtar etc. Börjar pyssla redan i mitten av November. Men jag hatar verkligen julafton.

  4. Men tänk att den lilla på översta bilden blir 22 år på onsdag… 😛 Och den lilla blondinen på nästa bild… Så ljus Frida var då!

    Tiden går. Härligt att se dina bilder från då och nu. Jag har själv ett kluvet förhållande till julen, men nu är det som det är och jag kan bara gilla läget.

Kommentarsfunktionen är stängd.