Rosa julblomma

Vad veckorna går fort. I morgon är det fredag och det känns ju precis som om vi var där alldeles nyss.. ja ja, helgejul säger jag bara… på tal om jul.. hittade en julblomma som inte var röd utan hade en annan härlig färg!

2014-11-06 Rosa julblomma

Rosa! Visst är den läcker? Hittade den på Hemköp i stan och var ju bara tvungen att köpa ett exemplar! Nu vet ju inte jag om de kallas för julblomma ens, när färgen är rosa? Ja, jag och blomster… de är vackra att titta på, men vad de heter… …det vet jag knappt…

2014-11-06 värmeljus

Ytterligare ett tvång idag var ju att testa kameran på nya iPhone 6. Tycker den verkar bra och sen är jag så nöjd med iCloud som kopierade över allt som jag hade på min gamla telefon. Inga problem och det känns så skönt att det gick bra, utan en massa strul.

Den verkar ju helt ok. Har ännu inte börjat att gå igenom den. Det kommer lite senare…