Tolkningskungen

2014-10-19

Snorar tillsammans med Arvid. Tidigt, tidigt.. som vanligt numera. Ellet var ju snorig mitt i förra veckan och kanske är det dessa baciller som hållt sig kvar i huset och som i natt besegrade mig. Han är ju hos Anna nu och det är så tyst, så tyst i huset.

Det är hett och varmt. Alltid är det någonting med herr Olsson. Alltid någonting… medvetet är det inte, men kanske fungerar jag så omedvetet att det inte får vara bra? Många saker kan jag inte påverka. Det som händer runtomkring mig känns alltmer och ett samtal igår förstärker bara den bilden. Ytterligare.

Kanske har jag nu tagit ner garden efter att förra veckan under flera dagar befunnit mig i “akutläge”. Bacillerna ser sin chans och rusar till…

Tolkningskungen, det är jag. Måste tolka och veta. Bara det kanske gör mig sjuk… (;-(