Frida fyller 20 år!

Frida fyller idag 20 år!

Kalaset var redan i måndags för att även Linn skulle kunna vara med.

Frida 20 år!

Alla paketen till födelsedagsbarnet samlades på köksbordet för öppning och gratulationssång.

2014-10-13

En skinnjacka, ett par spel och två fina kattböcker hade jag och Elias köpt till mitt fina barn. Det blev nästan som ett litet kattema i år eftersom hon även fick en plånbok och en liten fin staty med kattmotiv av de andra.

Hon fick också bland annat en OnePiece, en fin badhandduk med sitt namn, pengar och ett fint presentkort av Johan i födelsedagsgåva på sin födelsedag.

2014-10-13

Favorittårtan till födelsedagsbarnet.

Frida 20 år!

Anna bakade även en LCHF-kladdkaka som var väldigt god.

2014-10-13

Vilken insats modern gjorde i köket. Frida fick även sin favoritmat och sen gjorde hon också specialkost till oss som är lite kinkiga numera, dvs jag. Så jag fick LCHF-anpassat och det var så gulligt av henne.

Tofflan, Linn, Johan, Anna och Elias gjorde denna dag så bra som det bara gick utifrån förutsättningarna tillsammans med födelsedagsbarnet. Det är tufft ibland i det som kallas för livet, men att vi samlades och firade min älskade dotter, det vet jag var viktigt för oss alla i familjen. Att ha en familj är en oerhörd gåva och det märks väldigt tydligt när det är saker och ting som är tuffa.

STORT GRATTIS ÄLSKADE FRIDA på din 20-årsdag! Jag älskar dig så mycket!