Klippning & dagens fiasko

2014-10-11

På väg till stan.

2014-10-11

Måste ju medge att på vissa ställen så är det ju vackert. Men det är ju ett resultat av kyla och att löven ska dö.

2014-10-11

Ellet väntar på frisörskan Bea.

2014-10-11

HairDesign i Uppsala upptäckte jag för något år sedan. Tjejerna som klipper är trevliga och dessutom duktiga med saxen. Gillar atmosfären och sättet de tar hand om sina kunder på. Sen gillar jag deras onlinebokning som jag alltid använder mig av. Smidigt, lätt och inga krusiduller.

HairDesign rekommenderas å det varmaste!

2014-10-11

Ni ser ju hur fin Ellet blev! Bea klippte, tvättade och finklippte barret till detta snygga!

Efteråt så blev det lunch för grabben på favorithaket. Jag tittade på eftersom det mesta för mig är förbjuden frukt där numera.

2014-10-11

Sen hade jag lovat Ellet att få köpa ett spel som han längtat så mycket efter. Han var så spelsugen så han gick till sin mor en stund för att kunna spela. Den konsol som finns hemma hos mig är för gammal nämligen. Wii (hos pappa) är ingenting jämfört med WiiU (hos mamma) numera (;-)

För mig var det dock helt ok eftersom jag skulle handla en del. Sen så testade jag den nya Windows Washer som jag hade köpt. Den var bara skit på ren svenska. Fönstren såg hemska ut efteråt med kraftiga ränder. Så det var bara att göra om på annat sätt så att det skulle se ok ut.

2014-10-11

Hade energi och sen var jag nog lite ilsk också efter fiaskot med fönstertvättaren, så det blev även krattning av löv på baksidan. Äppleträdet som Rafael hjälpte mig med i våras har inte dött i alla fall. Det är väl ett av få träd som fortfarande är mer gröna än gula.

2014-10-11

Min nyinköpta presenning kom på plats över utemöblerna. När man inte har något uteförråd så får det bli på det här viset. Det bästa var dock att allt arbete på baksidan gick i lugnets och tystnadens tecken.

Nattens oförmåga att sova tog ut sin rätt, fast inte var det många minuter som jag somnade strax efter allt arbete med både fönster och löv. Får vara glad för det lilla.

2014-10-11

Mitt andra äppleträd har tappat det mesta. Hösten har tagit en järngrepp. Fast det var lite roligt att se kaféet på stan som fortfarande hade uteserveringen igång, det gillas.

När jag kom hem förresten så fixade jag i ordning en sen lunch åt mig själv. Vet inte om det var något fel på råvarorna, för nu har jag mått illa och det har blivit så pass att jag hoppat över middagen.

Lagom är ett ord jag gillar alltmer. Tycker faktiskt det är ett mognadstecken att göra så (sic!). Livet är grått. Inte antingen eller. Lagom och mitt i mellan.

Får se om några döttrar kommer till mig i morgon. Det blir en spännande söndag…

2 svar till “Klippning & dagens fiasko”

 1. Tofflan: Fast tiden går fort också…Wii har funnits ute sedan 2006 och WiiU sedan 2012 så det är ju nu det som gäller… (;-)
  Det var något skit som jag inte ens vill länka till, finns på Clas Olson och är var värdelöst.
  Önskar dig själv en fin afton! Kram!

 2. Oj oj, det går undan när tekniken blir gammal så fort…
  Vad var det för fönstergrunka du testade???
  Jag packade in min balle med en gigantisk presenning – och en plastsäck för nån vecka sen. Jag har kallförråd där jag skulle kunna ha möblerna, men det är en bra bit att gå dit, på gränsen till grannbostadsområdet… Och jag orkar inte bära så långt.
  Ha en fin lördagskväll! 😛

Kommentarsfunktionen är stängd.