En lagom lördag

Ett besök hos frisören för Ellet, lite shopping och kanske, om jag orkar, fönsterputsning av mina fönster. En lagom lördag.

Kanske faller jag ihop när vi kommer hem och inte orkar någonting. För i natt så var jag vaken igen. Kunde inte slappna av och somna om. Tankarna for om nära och kära, om jobbet och om en massa saker. Det är inte alls något bra tecken detta för mig, att det är så här. Jag behöver sova på nätterna!

Det ringde ju på dörren igår kväll. Jag hörde ingenting först eftersom jag satt och lyssnade på musik i mina hörlurar. Men efter en stund så öppnade Ellet och in kom Linn och hennes kompis Carro! Tala om att mitt hjärta blev varmt. Det var en blixtvisit, men det var ändå så gulligt av henne att komma en stund till sin gamla far. Hon är hemma några dagar från studierna i Umeå.

Barnen, glädjen till livet och de som får mig att kämpa på. Så är det ju.

Det behöver dammsugas också ser jag. Men det brådskar inte. Nej, nu ska jag dricka lite kaffe och sen dra igång dagen.

Önskar mina läsare en fin lördag!

2 svar till “En lagom lördag”

Kommentarsfunktionen är stängd.