Futtigt

2014-10-04
Lördagens frukost i sann LCHF-anda

Tog bort allt jag skrivit om kost, LCHF, gikt och mående. Det blir så futtigt ibland när annat kommer till ens kännedom. När ens inre känsla andas oro och undran.

Min tacksamhet och glädje över att ha Ellet i huset omfamnar jag rejält just nu.

4 thoughts on “Futtigt

  1. Jerry Inläggets författare

    Anna: Tack, det blir jobbigt för mig när jag ”känner in” så mycket trots att jag egentligen inte har med vissa saker att göra. Men det går bara inte att värja sig. Det är bättre nu eftersom det hänt positiva saker i frågan. Det handlar alltså inte om mig själv eller min familj.

  2. Anna Lööf

    Inget förminskar det du tycker och känner. Men ibland kanske det är skönt att rensa undan. Hoppas det känns bättre snart 🙂 !

Kommentarer inaktiverade.