Mörkare tider

2014-09-23

Höstdagjämningen har passerats. Vi går mot mörkare tider och löven byter sakta men säkert färg, för att tillslut falla av helt.

De finns de som gillar hösten. För mig är det en årstid av avsked och förändring i negativ bemärkelse. Det blir kallare, mörkare och gråare. I det ser jag inte mycket som är positivt.

2014-09-23

Det blåste hårt igår. När jag var på väg hem från affären och apoteket (tog en annan väg än när jag gick dit) såg jag att ett träd hade brutits av och ramlat över gångvägen.

2014-09-23

Starka krafter i rörelse. Fick gå vid sidan om och var på vippen att snubbla. Slog givetvis i den onda fotleden.

Torrbloggning måhända, men det gäller att få dagarna att gå. Då blir det lite extra bloggning och kanske är vissa poster just bara torrt och fnöskigt.

6 svar till “Mörkare tider”

  1. Vintergatan kommer bli uppäten av en annan galax skrev Aftonhoran igår och Jerry har ett svart hål från förr och det här var en nonsenskommentar till en tomgångsbloggning.

  2. Tycker du?
    Den uppfattningen delar jag inte. Torrblogga, det är torrt liksom, går på tomgång. Sen att de kommer från någon i det svarta hålet från förr, det ignorerar jag.

  3. Tofflan: Fast jag tycker ju att torrbloggning är ytterligt bra ord för det jag ägnar mig åt. Jo, jag vet att du gillar den här årstiden. För mig är det bara mörkt, kallt och eländigt…

  4. Jag gillar inte när du kategoriserar dina texter som torrbloggning, för jag tycker att du har fel. Det är ett bra sätt att blogga sig ur mörkret.
    Kram från en som gillar hösten, men som delvis vet varför du inte gillar den.

Kommentarsfunktionen är stängd.