LCHF butiken i Malmö AB är flexibla. De har ändrat utlämningsställe till Uppsala och det tackar jag för. Det känns lättare för mig att åka lite extra i den stad som jag kan utan och innan. Sånt här gillar jag, tack för detta besked!

Nu har det smält in lite mer, detta som nu sker på jobbet. Less och trött blir jag av förändringshastigheten och den röra och förvirring som följer i dess spår. Kan inte uttrycka det på annat sätt. Visst ska man vara beredd på att saker och ting förändras, men nu är det lite väl mycket på en gång… ….tappar lusten och drömmer mig bort.

Av olika anledningar så skriver jag inte länge allt som jag har inom mig här. Då pratar jag om mående och det som pågår runtomkring mig. Det är upp och ner som för de flesta, men det handlar om att jag inte vill eller kan vara lika känslomässigt generös som jag var för några år sedan. Jag vet, det blir ofta tråkigt och allt verkar vara så bra. Så är nu inte fallet många gånger. Det är bara det att jag inte längre ha behov av att dela med mig av allt.

Annonser