En artist, medmänniska och en själ med stor integritet och en musik som får mig att alltid må bättre. En riktig stjärna i min värld.

Nu i höst så kommer hon med ny musik och det kan för vissa låta märkligt, men bara den vetskapen får mig att kämpa lite extra. Hon gör vardagen lättare för mig och bara tanken på ett helt nytt album med The Queen of Pop gör mig lättare till sinnes.

Madonna

Idag så byter Madonna siffror. Hon föddes 1958 och har nu i 31 år funnits på den offentliga scenen. Mig hakade hon på allvar fast 1998 och efter det året så är jag henne trogen på alla plan. Hon är också en själ som utöver musiken gör mycket gott med sitt liv. Hennes livsinställning och tankar kring varat tilltalar mig dessutom så för mig är hon så nära en ikon eller idol som man kan komma.

Idag är det #MadonnaDay

Grattis Madonna!

Annonser