Samma namn, samma budskap men annat land.

Har fortfarande lite svårt att förstå att Linn snart ska flytta till Umeå. Jag menar, det är inte en månad dit… men jag är väldigt glad för hennes skull och gör allt för att hjälpa henne.

Anna, Linn, Ellet och jag åt middag igår på China Garden. Det blev som ett litet firande för att dotra hade kommit in på sin skolutbildning. Stämningen var uppsluppen och skämten många. Maten är dock lite torftig och ibland så smakar det inte så mycket.

En lyckokaka kan man ju få när man går. Jag fick en av Anna som det stod följande på:

“A friend is a present you give yourself”

Rent praktiskt så kan det ju bli svårt (;-), men teoretiskt och för tankarna så var orden inte så dumma. De tåls att tänka på. En vän är en gåva du ger dig själv.

Idag fick jag bita ihop tungan rejält. Att få vissa ord till mig när jag gjort mitt bästa, det sved lite. Men jag bet ihop och försökte inte ta åt mig alltför mycket. Ibland så är innebörden inte så allvarlig som man kan tro från början. Men visst undrar jag ibland om varför det liksom alltid är på samma vis. En del saker förändras aldrig.

Ellet är hos mig nu i två veckor. Frida kommer på måndag. Det enda lite jobbiga är att skolan börjar om drygt en vecka och jag jobbar hela nästa vecka. Det blir inte så roliga dagar för grabben, men kanske kan jag ta ut någon dag för att hitta på någonting med honom. Men det löser sig alltid och jag ska försöka att inte oroa mig alltför mycket.

Tankar på biobesök i helgen. Det gäller dock att hitta en bra film först…

Annonser