Min dotter Linn ska läsa digital medieproduktion i Umeå! Hon kom in och det är så roligt och spännande för henne. Nu gäller det att hitta en bostad i staden.

Har du några tips och idéer kring detta, så hör av dig! Alla tips om ett boende i Umeå emottages tacksamt!

2014-08-06

Hittade fina blomster på jobbet. Ett par rosor.

2014-08-06

2014-08-06

Pigg och nyter när jag lunchade med Linn på Coffehouse by George idag, månne?

En skitnatt, mest på grund av den höga luftfuktigheten, följdes av takarbeten (som började prick 07.00!) där det bankades, borrades och jag vet inte vad… så det var bara att kliva upp, trots att jag försökte få lite sovmorgon just på grund av den dåliga sömnen under natten.

Så när jag kom till jobbet så var inte humöret på topp. Det fick ett par tyvärr erfara, vilket gjorde att mitt samvete ordnade till en gratislunch för en av de utsatta… (;-)

Jobbade och det flöt på bra vilket gjorde att humöret steg. Tyvärr så är ju luftfuktigheten fortfarande hög (73%) vilket gör att svetten aldrig riktigt försvinner. Nu känner jag också brandlukt från den stora skogsbranden utanför Sala. Känns ganska mycket faktiskt, och då kan jag ju bara tänka mig hur det är för dem som är i närheten av branden.

Gnäll, stånk och stön!

Annonser