2014-08-01

En fredag första dagen i augusti 2014 så var två av mina barn på jobbet. Ellet hängde med idag eftersom jag var tvungen att jobba denna fredag. Min semester är slut och för mig är det vardag numera, även om sommaren är som bäst just nu. Linn jobbar ju extra under sommaren på flera olika tjänster.

2014-08-01

Burger King mitt i stan. Lite hamburgertrött pappa testade kyckling istället. Ellet är ju liksom helt gaaalen i stället… (;-)

2014-08-01

De stora blomlådorna utanför jobbet ser i år ut att ha blommor som inte är giftiga för oss människor. Annat var det förra året.

2014-08-01

Vi grillade ikväll, jag, Ellet och Linn. Det blir inte så ofta, men det är mysigt när barnen är här. Frida var inte med eftersom hon hade åkt till sin kille.

Härligt väder och en fin kväll. Men det blir kort ute på altanen numera av olika anledningar.

140801_05

En kille som dock är ute länge numera är Felix. Han trivs i det här vädret och är ute mer än inne numera. Men när han kände doften av kött, då ville han också ha en plats vid matbordet. (;-)

Stora delar av kvällen ägnades åt att få till ett modul till det gamla Wii-spelet. En modul (jag vet inte ens om det heter så) för att få andra banor i ett Super Mario-spel. Efter flera ominstallationer så lyckades jag få det att fungera, men det var först efter att lugnet hade lagt sig och jag kunde tänka klart.

En intensiv dag. Blir stressad av vissa saker, fast jag försöker att inte förstora upp en del tankar och händelser. Men det är svårt att förändra tankarna och agera på annat sätt om jag blir för pressad. När jag blir störd och inte riktigt får ägna mig och det jag just gör, då kan det bli irriterat. Jag blir korthuggen och orkar liksom inte. Det är inte för att vara elak, utan mer för att jag ska greja det jag sysslar med just då.

Svårt det där, detta med det sociala spelet..

I morgon så kanske det kan bli en premiär för året… kanske, kanske…

Annonser