I morgon fyller Elias 12 år. Eftersom både Anna och Tofflan ska på annat i morgon kväll och jag inte kan vara med mitt på dagen när det mer “officiella” firandet sker, så körde vi i afton ett pre firande av den blivande tolvåringen.

2014-07-30

Det var paketöppning i soffan. De flesta paketen sparas till i morgon, men ett par öppnades i alla fall ikväll.

2014-07-30

Ett fint paket i brunt och silver från Tofflan var först ut. En namnsignerad handduk som jag själv skulle vilja ha med mitt eget namn på. En klok och nyttig present.

140730_04

Det andra paketet hade inte kommit med posten. Det var ju typiskt, men Linn hade fixat till fina kort istället som berättade vad som skulle komma senare i augusti.

2014-07-30

Han har länge önskat sig ett Wii U. När vi gick ihop om det så slog vi till och jag tror att han blev överraskad över presenten eftersom vi hela tiden sa att det nog var lite för dyrt… (;-)

Han har ju ett Wii sedan flera år, men det görs ju allt färre spel till den konsolen. Företaget Nintendo är ju inte dumma utan tillslut så måste man ju uppgradera till det senaste om man vill hänga med och ha nya spel. Så det var den stora presenten från familjen.

2014-07-30

När jag kom till Anna så blev jag bjuden på middag (rostbiff & potatissallad) och sen marängsviss med kaffe som efterrätt. Jättefint ordnat och en mysig stund med familjen där det stojades en hel del i den höga luftfuktigheten.

2014-07-30
Barnen – änglarna! Livselixiret som slår allt annat.

I morgon så firas Elias av släkten mitt på dagen och sen kommer han hem till mig så firar vi lite igen, men då inte riktigt som idag.

För jag har några överraskningspaket till:

2014-07-30

Grattis i förskott min fina son!

Annonser