Runda, samtal & vila

2014-07-26
Mörk bild, men idag besökte jag bland annat dessa två jäntor.

Anna berättade att Ellet hade köpt en sak till mig från deras semesterresa i Stockholm. Givetvis så ville jag kolla vad det var så efter min runda så tog jag mig hem till dem. Han hade köpt ett bordsunderlägg som har formen av ett katthuvud. Så gulligt av min son. Jag blev så glad över att han tänkte på mig när han var på semester.

Sen bjöds jag på fika och en hel del vätska i den heta värmen. Linn anslöt och vi pratade och skojade i hettan och helt plötsligt så hade vi tre delat på en grej, vilket gjorde att vi alla kände oss lättade. Det kändes så bra att vi kunde fixa detta nu eftersom den stora dagen närmar sig med stormsteg.

Jag och Anna gjorde sedan sällskap till den lokala butiken. Svettigt var det, men som sagt, jag njuter järnet just nu och besväras inte lika mycket av hettan som förra året. Visst, jag blev lika trött som igår och somnade en stund på eftermiddagen. Men det är så skönt att ta sig en liten lur när man kan. Siesta kallar jag det för, hehe

Dessa dagar så är man som förflyttad till en annan plats. Som om man bor i Spanien, Grekland eller vad du vill…