Den lugnaste dagen

Idag var det nog peak på jobbet när det handlar om lugnt och när flest i personalen har sin semester. Vi var idag fyra stycken där en dessutom gick hem tidigare och frågan är om vi blir färre? Vi får se hur det ser ut i morgon, då det enligt rapporterna dessutom ska bli årets varmaste dag i stan.

2014-07-23

Det fina är att jag ändå har en del att göra. En helt ny arbetsstation ska ordnas åt en av de anställda innan hon kommer tillbaka från sin semester.

2014-07-23

Sen håller jag på att skapa en helt ny webbplats som handlar om visitationer i Uppsala stift, där varje kontrakt samt pastorat ska ha en egen sida. Till det ska det knytas dokument som har med just den visitationen i det pastoratet att göra. Det tar sin lilla tid, men det är skönt att kunna göra det utan att bli avbruten och känna stress inför annat.

2014-07-23

Alla våra golv har tvättats, vilket har gjort att en del saker fortfarande står i korridorerna. För vem vet vilken stol som tillhör vilket rum? (;-)

2014-07-23

Det var glest i leden vid förmiddagsfikat idag.

2014-07-23

Det är ganska skönt faktiskt när vi inte är så många… det gäller att passa på att njuta av både vädret och lugnet på fikat.

2014-07-23

Interiörer från vårt entréplan.

2014-07-23

Blommor från rabatterna vid Resecentrum. Om jag ska vara uppriktig så är årets upplaga av grönska inte den finaste tycker jag. Jag bjöd Linn på lunch idag vid vårat favorithak. [Instagram]

2014-07-23

Värmen i Uppsala nådde 28 grader enligt våra termometer och app. På andra håll i landet så var det en bit över 30 grader på många håll, med 32,7 i Brattmon som toppnotering.

I morgon ska vi dock även i Uppsala få en bit över 30 grader och det ska bli intressant att se hur högt silvret orkar sig upp.

140723_01

Denna 400 grammare fick jag och Tofflan av Frida att dela på och idag kom Tofflan över för att tugga lite på den. [Instagram]. Hon hämtade mig och Linn på jobbet och det var så skönt att få åka i hennes svala sköna bil ända hem till dörren. Tack för det!

Varför vi fick den? Jo, Frida ville tacka oss för att vi skrev om henne förra veckan. Vad vi skrev om?

Läs själv http://tofflan.wordpress.com/2014/07/17/frida-modig-tjej-som-borde-fa-upprattelse/ och här http://jerryolsson.com/2014/07/19/fridas-anmlan-mot-uppsala-kommun/ 

Det kommer att komma mer om detta att min dotter anmält Uppsala kommun för att hon placerades i särskola, fast hon inte skulle göra det!

Ett svar till “Den lugnaste dagen”

  1. Visst är det roligt att skapa en ny webbplats? Det är ett sånt tacksamt arbete, för man ser ju resultat. Fast jag förstår om det är tufft att jobba i värmen.

    Hälsa Storasyster och tacka för kaffet! 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.