Sommar med Sofia Helin

sofiahelin_thumb.jpg

Igår lyssnade jag på Sommar med Sofia Helin.

Jag överdriver inte om jag säger att det var bland de bästa sommarprogrammen jag hört. Hon kom med så mycket klokskap, hon vågade blotta djupet och hon fick mig både att bli glad och ledsen. Att prata om bland annat depression, att försöka vända på det och se möjligheterna och liksom inte bara ge upp. Hennes tankar inspirerade mig väldigt mycket.

Sofia Helin besitter en stor gåva tycker jag. Hon har liksom förmågan att delge oss lyssnare det som är jobbigt på ett hoppfullt sätt. Det är ofta som berättare kan fastna för mycket i olika stämningslägen, så att det blir ointressant, men Helin går inte i de fällorna. Hon kryssar galant mellan känslorna på ett sätt som imponerar stort på mig.

Hon är väldigt intressant som själ på flera olika plan, det kände jag efter att ha lyssnat på detta program och jag skulle ju bara få vilja veta mer om henne. Tänk att få diskutera varat och livet med henne?! Wow säger jag bara, men jag är så glad att hon ville dela med sig så mycket av det som hon nu gjorde i sitt utmärkta sommarprogram.

Tack Sofia Helin för din klokskap!

Relaterat
Sommar med Sofia Helin

Sofia Helin fansite på Facebook

P1 Sommar recensioner – 11 juli Sofia Helin
Enn Kokk – Sommar i P1 med Sofia Helin