Fåglar, Marilyn & fotboll

2014-06-24

Den här anden besökte vi idag. Han var nog lugnast av dem alla.

2014-06-24

Färden gick alltså mot stan och Svandammen. Där var det många hetsiga fåglar som ville smaka på brödet som vi hade med oss. Före det så lunchade grabben på favorithaket själv eftersom faderskapet inte riktigt var i form för käk just då.

2014-06-24

Välbekanta vyer för dig som känner till Uppsala. Svandammen som numera inte längre har någon svan i beståndet. Svanen Alexander avlivades 2013 på grund av problem med benen och efter det så har det inte kommit någon ny till dammen.

2014-06-24

Linn hörde av sig från stan och frågade om jag var intresserad av en Marilyn Monroe-tavla. Självklart så kan jag ju inte tacka nej till sådana fina erbjudanden. Så hon köpte hem denna skönhet till mig för en billig penning. Så snällt av henne. Tack!

Annars så rullar fotbolls-VM vidare med den sista omgången då det avgörs vilka lag som går vidare till åttondelsfinalerna. Idag var väl det mest uppseendeväckande att en spelare från Uruguay Luis Suarez bet en motståndare i axeln. Det sjuka är att det inte var första gången han gjorde på det viset, utan den tredje gången! Han klarade sig utan utvisning och åtgärd under matchen eftersom domaren missade detta. Märkligt om inte FIFA efteråt kommer att döma honom för detta, speciellt eftersom det hänt tidigare. Man undrar ju vad det är som inte står rätt till i skallen på honom?! Ett mycket märkligt beteende.