Spårlöst Australien

En dotter vill träffa sin pappa. Grace är ledsen över att inte ha en pappa i sitt liv. Pappan försvann för fem år sedan och det enda 15-åringen kan tänka på är längtan efter sin far.

John svek sina flickor. Tårarna rinner på honom när han berättar om Amber, Jade och Katie. Han orkade inte med livet med deras mor och försvann tillslut eftersom hennes nya man hotade honom och bad honom försvinna. Vilket han gjorde.

Längtan i serien Spårlöst Australien berör mig väldigt mycket och jag kan inte låta bli att titta, trots att jag nästan varje gång blir tårögd när jag tittar på speciellt återföreningarna i slutet av programmet. Människors längtan, sårbarhet och tacksamhet går rakt in i hjärteroten på mig. Det är ett sätt för mig också att bli berörd. Att känna någonting, även om det för mig handlar om helt okända människor. Det är en bra känsla, att känna och gråta även om det ibland också är jobbigt.

Spårlöst Australien (Find my family) sänds just nu på TV12 varje vardag (förutom onsdag) klockan 18:30.