Myrorna & jobbardag

Jobbardag med förstärkning.

2014-05-30

På lunchen idag så besökte vi Johan. Han jobbar på en av Myrornas affärer i Uppsala. Han visade runt och det verkar vara ett riktigt roligt jobb han har just nu.

2014-05-30

Linn och Johan. Barnen har blivit vuxna. En fin dag då jag fick träffa tre av mina fyra ungar eftersom även Linn arbetade på jobbet idag. Ja, det är mina ungar även om tiden går fort och de är stora nu, förutom lillknodden… ja han börjar bli stor han med förresten… han skulle inte gilla att jag sa lillknodden…hahaha!

2014-05-30

En prydnadsgrammofon av gammalt fint märke som inte är till salu.

2014-05-30

Ellet var med mig på jobbet idag. Han är så lugn och tålmodig och det gick så bra. Efter jobbet så skulle han hem till Anna och här sitter vi bussen. På väg med all packning, som vi först släpade till mitt jobb och sedan tillbaka. (;-)

2014-05-30

Kaffehurran stod på och jag fick mig två starka koppar kaffe. Blir nog svårt med sömnen i afton. Anna hade köpt dessa två fina katter på en loppis och jag tyckte det var så fina att jag ville föreviga dem med en bild.

Är tillfreds just nu. Känner mig lugn. Varje dag med sådana här känslor inom mig, de bevarar jag och tar fram de dagar då det är mer oroligt. Analyserar inte för djupt varför, utan tar bara emot tacksamt.