Det tog knappt 20 minuter för mig. Shopparen i mig slog nog nytt rekord idag. Dressman, Skopunkten och hämta ut nya brillorna hos Smarteyes. Shoppa är inte min starka sida och undan går det. Jag avskyr att prova och testa, utan jag går på känslan direkt.

Mörkbrun blazer i manchester och två svarta T-shirts. Sommarskor i mörkblå färg samt ett par fräsiga brillor som gör att jag nu ser än bättre.

2014-05-23

Brillorna valde jag också utan att tänka. Blev väldigt lika de tidigare jag hade. Men nu ser jag bättre i alla fall, vilket ju måste vara det viktigaste.

1306_kavaj.jpg

Tillbaka till klädtrasorna och min gamla blazer. Nu så åker den in i garderoben, den som jag haft i så många år. På bilden till vänster så ser ni hur den såg ut, missfärgad och dann. Bilden är från juni 2013 och jag sa till mig själv att det fick bli den sista säsongen för den trasan.

Först så tänkte jag helt sonika slänga den, men den urtrevliga expediten på Dressman fick mig att spara den. Hon propsade på att den var fin och att en redig tvätt skulle göra underverk.

Hon gillade missfärgningarna sa hon också, så då tänkte jag att om hon gillar den så kanske fler gör det? Så jag spar den, så får vi se…. men det ska väldigt mycket till för att ni ska få se den på min välfyllda kropp i fortsättningen… hehe

Kläder och jag är ingen bra kombination. Använder dem för att jag måste. Ungefär så. Att gå omkring med slips gör jag mycket sällan. Bara vid riktigt stora högtider.

Gillar hud helt enkelt…hahaha!