Filmdokumentären Searching for Sugarman (2012) fick en 9:a av mig i betyg. Det är nog en av de bästa i den genre som jag sett. Den 9 oktober 2012 så gick jag på bio för att se filmen. Så pass nyfiken var jag och mina förväntningar överträffades med råge:

Dokumentären handlar om Sixto Rodriguez som spelade in ett par plattor som inte slog i början på 70-talet. Trodde han. Förutom i ett land, där han var större en Elvis! Historien är otrolig och jag måste säga att Rodriguez musik är jättefin.

Malik Bendjelloul

Malik Bendjelloul som regisserade dokumentären tog igår sitt liv, endast 36 år gammal. Det kom så oväntat och känns så ledsamt det hela. Han blev mångfalt belönad för sin film och vann bland annat en Oscars.

Det kändes som om han bara var i början på sin karriär, vilket gör det hela än mer sorgligt.

Livet är tufft för många och depressioner kan förändra människor totalt.

Med min post så vill jag hylla honom och tacka för denna fantastiska dokumentär som han gav oss alla.

Vila i frid!