Projekt Wien 2015

Det var sonen som tände idén hos mig när han på Facebook skrev i och med Conchita Wurst vinst i Eurovision Song Contest 2014:

Grattis, Österrike.
Wien 2015
?

Jag svarade:
Så blir det. Ska vi åka?

Han svarade då Hahahaha, kanske

Det sådde ett litet frö i mig. Varför inte åka till Wien 2015 och se finalen av Eurovision Song Contest live? Varför inte? Det skulle ju verkligen bli någonting att se framemot och någonting kul att få vara med om åtminstone en gång i livet. Wien 2015, ja varför inte?

Så idag ringde jag och pratade med sonen. Han var på! Det avgjorde saken!

Wien
Wien, Österrike

Så nu är projekt Wien 2015 på G. Resegurun Gunilla på jobbet hjälpte mig att hitta ett fint hotell och jag slog till direkt med att boka upp det två nätter i maj 2015.

Hotell Austria Trend Hotel Ananas
Hotell Austria Trend Hotel Ananas i Wien.

Fyra stjärnor och namnet är Hotell Austria Trend Hotel Ananas. Ser bra ut och bilderna gör ju sitt till.

Hotell Austria Trend Hotel Ananas
Ett av rummen.

Nu har jag ju bokat detta väldigt lång tid i förväg, vilket gör att varken flygresa eller biljetter till finalen finns att beställa ännu. Skulle också finalen mot förmodan inte gå i Wien, utan i någon annan österrikisk stad så får jag boka om. Det är inte till 100% säkert, vilket inte heller datumen är. Men jag tror att det ska mycket till för att det inte blir den 16 maj 2015 i Wien.

Det är kul att ha någonting att se framemot, även om det ligger långt fram. Det blir som ett litet projekt det hela och det behöver jag ha just nu i mitt liv. Projekt Wien 2015 känns väldigt spännande och då dessutom tillsammans med sonen. Kan det bli bättre?

4 svar till “Projekt Wien 2015”

  1. ericr45: Ja, jag vet vad förnamnet betyder på spanska och efternamnet på tyska.
    Han gillar att provocera, helt klart (;-)

Kommentarsfunktionen är stängd.