Snö i maj

Bilderna talar för sig själv. Snön vräkte ner igår kväll och min förhoppning var ju att innan jag slog upp mina melerade idag så hade skiten smält bort, men så var det inte alls.

2014-05-01

2014-05-01

2014-05-01

2014-05-01

Felix sprang ut men kom snabbt tillbaka igen. Så snabbt att jag inte ens hann att få en bild på honom.

2014-05-01

Gräsmattan är alldeles vit och gullvivorna begravda i det kalla. De fina gula blommorna till höger helt täckta av snön. Det känns ju som att börja om på nytt igen.. men nu på eftermiddagen så har mycket smält bort och kanske har de ändå klarat dessa timmar av kyla?

Vi får se som sagt.

Ellet har varit hos en kompis, kommer strax hem. I morgon är det skifte i umgängesfabriken. Igen. Det känns som det var igår han kom för den här perioden. Men stortjejen kom för en liten stund sedan och stannar några dagar och sen på söndag så kommer lilltjejen äntligen till mig. Hon kommer då att stanna ett par dagar som det ser ut nu. Det är bra för mig att ha barn i huset.

3 thoughts on “Snö i maj

  1. Tofflan

    Fasen så MYCKET snö ni fick! Jag tyckte att det kom mycket i stan, men… Tack och lov har allt smält undan nu.

  2. Jerry Inläggets författare

    Stefan: Hahaha, vad lustigt för jag tänkte precis när jag ändra från deras namn till stor- samt lilltjejen på om det skulle vara lite väl överdrivet. De är ju stora nu…hahaha! Men för mig som pappa så är de alltid stor- och lilltjejen.. (;-)

  3. Stefan

    Dags att på alla plan inse och acceptera att barnen blivit stora nu? Stortjejen och lilltjejen, är de 10 och 8 år? Haha ha…. 🙂 i all välmening låter det som så, men just vi fäder verkar ha svårt för detta 😉

Kommentarer inaktiverade.