Bilderna talar för sig själv. Snön vräkte ner igår kväll och min förhoppning var ju att innan jag slog upp mina melerade idag så hade skiten smält bort, men så var det inte alls.

2014-05-01
2014-05-01
2014-05-01
2014-05-01

Felix sprang ut men kom snabbt tillbaka igen. Så snabbt att jag inte ens hann att få en bild på honom.

2014-05-01

Gräsmattan är alldeles vit och gullvivorna begravda i det kalla. De fina gula blommorna till höger helt täckta av snön. Det känns ju som att börja om på nytt igen.. men nu på eftermiddagen så har mycket smält bort och kanske har de ändå klarat dessa timmar av kyla?

Vi får se som sagt.

Sonen har varit hos en kompis, kommer strax hem. I morgon är det skifte i umgängesfabriken. Igen. Det känns som det var igår han kom för den här perioden. Men stortjejen kom för en liten stund sedan och stannar några dagar och sen på söndag kommer lilltjejen äntligen till mig. Hon kommer då att stanna ett par dagar som det ser ut nu. Det är bra för mig att ha barn i huset.