Klippning i staden

Nu har jag fått så jag tiger. Den saken är klar. Vaknade i natt av att vänster nederdel av stortån värker och det har bara blivit värre. Men som om inte det var nog, så har jag drabbats av någon magåkomma som gör att jag inte får behålla någonting. Så nu har jag verkligen anledning att tycka synd om mig själv. Detta är inte roligt någonstans.

Det var väl då en himla tur att Amanda från frisörsalongen ringde mig och frågade om vi kunde komma ner tidigare. Tacka för det, jag det sa jag inte, men det var väldigt bra för mig om inte annat. Ellet skulle ju frisera sig idag och det ville jag verkligen att det skulle bli av, även om jag förstod att det skulle bli en pärs för mig. Jag höll färgen under hela resan ned till stan, på frisörsalongen och sen när Ellet åt hamburgare på sitt favorithak så fick jag verkligen bita ihop. Affirmerade som sjuttsingen att allt skulle vara lugnt och stilla och att det bara skulle gucka runt och inget mer.

2014-03-01 2014-03-01

Det gick faktiskt och vi kunde även handla lite innan vi kom hem. Nu har jag uttryckligen förbjudit barnen att gå på den toa som jag går på, för någonting är inte som det ska och jag vill inte ha magsjuka bland barnen igen.

Jag har även sagt till dem att ikväll blir det korv med bröd. Jag vet, det är inte alls kul att servera det på en lördagskväll, men jag klarar helt enkelt inte av att stå vid spisen och steka saker med en massa os och sådant. Vill helst ligga ner så mycket det går bara.

Fast det som oroar mig mest är gikten. Den kom så snabbt och hårt den här gången. Jag medicinerar enligt det sätt som doktorn på grannbloggen sagt en gång i tiden och just nu är smärtan under kontroll. Fast har jag otur så blir jag sängliggande tillslut. Det har hänt och då vet jag inte riktigt hur det kommer att bli de närmaste dagarna. Får helt enkelt affimera än mer att det går tillbaka å det snaraste.

Så nu har jag fått så jag tiger. Jag som klarat mig ganska bra denna vinter från kroppsliga sjukdomar och jobbigheter. Nu kom det med besked istället. Mitt mål idag är att åtminstone klara av att koka korv åt mina guldklimpar. Stackars barn.

5 svar till “Klippning i staden”

  1. Ja, säg det Anders… eftersom jag inte pallade att laga mat så tyckte jag att några korvar kunde jag bjuda på… de nöjde sig med det.

    Det gick över förvånansvärt fort den här gången. Är så glad över det.. småsviter kvar nu bara…

  2. Det känns bättre idag, men så är jag full med värktabletter också. Magen stabiliserar sig sakta men säkert. Tack för råden!

  3. För magen ordinerar doktorn på grannbloggen avslagen coca cola. Försök drick vatten också så du inte blir uttorkad. Och tåsan, ja, så länge du gör som jag säger så… Skämt åsido, en olycka kommer sällan ensam. Hoppas du kryar på dig!

Kommentarsfunktionen är stängd.