På något märkligt sätt så går det ändå. I morse så var jag verkligen stendöd på alla de sätt och vis som finns. Visst, jag andades men det var nog fan inte mer…

Det är en himla tur att jag har en stark vilja på detta område numera och med skallen förstår hur viktigt det är för mig att inte bara ligga kvar i sängen. Så iväg kom jag, precis som jag brukar och som alla andra dagar.

2014-01-21

Igår så hjälpte jag C med att rensa och göra i ordning dokumenten på hans hemmabibliotek på servern. Han har ju en tunn klient så att säga dator blir ju faktiskt lite fel.

Högen du ser kommer från många anteckningar och bordskalendrar som han haft genom åren. Han började på stiftet redan 1970, så det har ju blivit en del.

2014-01-22

Det är jävligt vemodigt detta på ren svenska. Har skjutit det ifrån mig men snart så gör han ju sin sista arbetsdag och det kommer sen att kännas väldigt konstigt. Väldigt. Vi har ju varit arbetskamrater sedan 1983 och han har ju varit en väldigt god vän för mig genom åren. Usch ja, detta med tiden… svårt att tänka på detta känner jag.

2014-01-22

Livets alla skiftningar är lättare när man så att säga inte på djupet drabbas själv. När man är åskådaren. Men det kommer ju stunder då man själv har en roll och då blir det rörigt, jobbigt och ledsamt.

2014-01-22

Jobbade på och försökte vara i nuet. Fixade lite grejor till konferens eftersom det i morgon ska vara ett gäng där som vill vara uppkopplade. Eftersom de ska vara så pass många så är jag inte helt säker på att det trådlösa funkar problemfritt, så jag ställde upp grejor så att de även kan ansluta via kabel.

2014-01-22

Datorer på rad. Rena rama verkstaden. Uppdateringar, justeringar och ännu mer uppdateringar. Många datorer blir det att pyssla om.

Nej, nu är jag mentalt så slut att jag bara ska lägga mig ner i soffan och sen vara helt stilla.