Pepparkakshus, rubiner & Bo Bice

2014-01-02

Rubiner i Himlen!

2014-01-02

En övergiven mus i Himlen!

2014-01-02

Dagens mål var att demolera pepparkakshuset i Himlen!

2014-01-02

Ellet tar sats.

2014-01-02

Attack mot del av taket.

2014-01-02

Tomten har fallit! Taket har rasat in. Grisar och hästar ligger på marken.

2014-01-02

Faktum är att sidoväggarna och det mesta stod kvar när vi var klara. Ingen ville vara den stora pepparkakshusförstöraren. Att snaska på huset var väl heller ingen hit hos någon av oss. Det smakade sådär.

2014-01-02

Själv så nöjde jag mig med den lilla grisen runt huset. Han var lite svår att tugga, men tillslut så gick den ner i min containermage.

Anna bjöd sedan på gott fika och gifflar som jag gillar så mycket, vi väntade in Frida som jobbade idag och tog oss sedan till den lokala butiken för att inhandla föda. Middagen bestod av hemmagjord pizza. Svårt med fantasin och det går ju hem i alla läger så att säga.

Att vara ledig tar på krafterna, men att få komma ut en sväng idag var välgörande.

BoBice
Bo Bice

Nu ska jag svänga mina lurviga till Bo Bice… en ny härlig musikupptäckt så här i början på 2014. Du som har Spotify, kan ju lyssna på honom om du blir nyfiken! Han gör mig glad och så är det någonting speciellt med rösten, svårt att sätta fingret på vad det är… rockcountry av bästa snitt! Rekommenderas!