Musikfavoriter just nu

Har ju sett alla avsnitt av Bron nu. Blev inte besviken. Sofia Helin är min nya favorit, så bra och sen är hon ju fasligt grann också… Signaturmelodin är också en ny favorit hos mig. Vilken känsla, vilken röst.

Lyssna själv:

 

Choir of Young Believers heter de och stycket Hollow Talk. Underbart!

När jag ändå är inne på musikfavoriter just nu så måste jag ju bara nämna att Pet Shop Boys nu har en snygg pärla som jag gillar alltmer. Thursday påminner mig om förr och sådant har jag längtat efter. Chris Lowe pratsjunger på ett riktigt härligt sätt och då är jag tillbaka i slutet på 80-talet.

Lyssna själv:

 

Min sista rekommendation måste ju bara bli Lill Lindfors och hennes otroliga version av Pass Through Fear. Den är helt underbar och frågan är om inte det är årets bästa tolkning från Så mycket bättre?

Lyssna själv:

 

Finns bara ett ord: MÄSTERLIGT!