Firandet av en 21-åring

2013-12-03

Igår så firades ju vår 21-åring. Vi höll till hemma hos modern och när jag kom hem så tänkte jag dra iväg några ord på bloggen, men jag var så slut att jag inte orkade. Så de kommer här istället.

Linn fick ett iPadställ, ett värmande hjärta och en slant av sin pappa.

2013-12-03

Födelsedagsmaten blev hemköpt pizza från en av de lokala butikerna. Tyvärr så vågade jag testa en ny pizza, vilket jag inte skulle ha gjort, för den var alldeles för salt och fet och jag fick inte i mig hela. Så nu ska jag bara ta den pizzan jag brukar i fortsättningen och det är Bussola, den är god och den är en favorit.

Hela kvällen så drack jag vatten som en kalv och var än mer uppsvälld än vanligt och mådde lite halvtjuvens resten av kvällen.

2013-12-04

Så när Anna bjöd på tårta så hade jag väldigt svårt att få i mig någonting, men jag försökte eftersom jag vet att hennes hallontårtor är väldigt goda. Inget undantag igår kväll.

Linns morfar kom på besök för att fira födelsedagsbarnet. Att vid 76-års ålder fortfarande ha hand om ett gäng kossor, det är strongt det. Han sa att om han skulle sluta med det så skulle han dö på direkten. Det kanske ligger någonting i det… att vara aktiv och syssla med någonting man gillar, det kan förlänga många liv.

2013-12-03

Födelsedagsbarnet tar sig en tårtbit och kvällen var trevlig med både Tofflan, barnen och modern och som sagt morfar som sällskap.

Vi tog oss sedan en välbehövlig promenad hem efter firandet. Alla var trötta, men ett par avsnitt av Bron ville jag ju se… (;-) Är ju fast, som jag visste att jag skulle bli…

Relaterat:
Tofflan

Ett svar till “Firandet av en 21-åring”

  1. Hon är en riktig skönhet !
    Jag kan inte heller äta pizza för då dör man mage av svullnad . Ska testa en glutenfri .Återkommer med reccension och recept 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.