Myrorna

2013-11-25
Moves by Lullvig

Linn jobbar extra den här veckan på mitt jobb. Så idag lunchade vi och sen tog vi oss till en av Myrornas butiker i Uppsala för att kolla in lite. Tanken var först att förstärka upp min garderob, men vi orkade bara inte efter maten.

2013-11-25

Självklart så var inte jordgloben som jag blev förtjust i till salu. Den ska bara stå och se fin ut. (;-(

Denna bedårande vevgrammofon var också bara ett tittexemplar. El tråkos.

2013-11-25

Böcker har de dock i massor. Men det var inte så mycket som fångade mitt intresse.

En mycket tung måndag för egen del. Sov dåligt i natt och vaknade jag vet inte hur många gånger. Svårt att ta mig ur sängen, vilket gjorde att jag blev lite senare än jag ville till jobbet i morse. Hela dagen har varit tung både rent praktiskt och i tanken. Så mycket har tagit emot och tankarna har stundtals varit riktigt svarta.

Så det kan bara bli bättre i morgon…!