Byta tema – jo du…

Gör aldrig misstaget om du som jag har WordPress blogg på just WordPress.org… jag började att klicka på olika teman för att testa och det slutade med att jag inte fick tillbaka såsom det var tidigare… visst, slarvigt av mig att inte ha koll på temat jag hade, men ändå frustrerande att liksom inte hitta tillbaka. Så nu får det se ut så här…

Men jag gillar WordPress i grunden, så det är väl bara uppfriskande med lite laboration på min blogg… även om jag nu inte alls är nöjd med hur det ser ut. Så räkna med konstigheter under ett tag nu. Jag laborerar vidare.

För övrigt så gick det bra hos min husläkare. Hon är så bra så… bara det att jag blev tömd på några rör blod och hon vill ha tillbaka mig redan på måndag. Domen är alltså uppskjuten några dagar till… 138/88 tror jag trycket låg på och vad vikten hade dundrat upp till vill jag inte säga. Men nu är det fanimej nog, så ni kanske förstår att siffrorna skenat lite väl mycket…

Nej, nu ska jag vila en stund och sen får vi se om jag trycker på lite knappar igen så att bloggen kanske blir grisskär, pissgul eller varför inte fylleröd? 😉 Vem vet, vem vet?!

9 svar till “Byta tema – jo du…”

 1. Laborerade en del men fick inte till det. Ville sen gå tillbaka, men hittade inte det temat och sen orkade jag inte mer. Nu får det se ut som det gör ett tag.

 2. Skulle just messa dig och fråga hur det hade gått idag hos doktorn. Att du höll på att byta tema noterade jag tidigare under dan. Ett tag såg det väldigt tomt ut här inne…

 3. Nej, det stämmer att det inte går på alla teman, men hade du header innan så kan du försöka hitta tillbaka till det gamla temat och lägga tillbaka din header.

  När du prövar dig fram till rätt tema behöver du ju inte aktivera. det räcker att förhandsgranska.
  Lycka till!

  /Skvitt

 4. skvitt: Jag har alltså ingen egen administration på det viset utan jag kör via WordPress.org och då är det färdiga teman som gäller. På en del kan jag fixa in egna sidhuvuden, men inte på alla.
  Det får vara som det är nu.

 5. Vad var det du inte fick tillbaka? Headern? I så fall ligger den ju kvar i ditt bibliotek. Gå till ”Media” i Adminpanel och kika.

  /Skvitt

Kommentarsfunktionen är stängd.