det tar slut här

Astor hade cancer. Det värsta besked man kan få. Det tar slut idag
för denna fina kattpojke. Att se bilderna och läsa om saknaden för Siv och familjen… tufft, så tufft.
Må Astor vila i frid nu och slippa smärtan. Må han träffa många fyrbenta vänner i katthimlen.
Mitt deltagande har ni, Siv och Kristoffer.

Spinnster x 2 and (not so) Spinster

astor131026

Den här bilden tog jag den 26/10, då anade vi ännu ingenting. Cancer är sjukdomen som förföljer många av oss. Astor har tumörer i bukspottkörtel och lever och måste därför tyvärr få somna idag. Jag kan inte med ord uttrycka hur less jag är på denna sjukdom som tar både tvåbenta och fyrbenta familjemedlemmar från oss. Jag är glad att han var så pigg så länge, men fy tusan så ont detta gör.

kattungeastorAstors uppfödare skriver så fint:

Har inte så mycket att säga som inte redan har sagts. Tårarna rinner och maktlösheten över denna sjukdom bara växer. Jag känner med dig. Glömmer aldrig när vi hittade dig hos Astor på utställning i Västerås. Du satt där hela dagen och bestämde dig för HONOM innan vi åkte därifrån:-) Astor är speciell även för mig då han är från vår 1:a kull.
Astor har haft ett kanonliv hos människor som älskat…

View original post 53 fler ord