Lite jobb & väder

Idag så var det informationsdag på jobbet. Pratade framtid och vi blev informerade om de mål den nationella nivån har gällande centralisering och gemensamma system för oss alla. Intressant, även om det på eftermiddagen blev lite tröttande att bara lyssna. Men samtidigt så hade jag inte så mycket att säga i detta läge. Det är i ett tidigt stadium.

Sommaren biter sig kvar även om det på morgonen är bitande kallt emellanåt. På jobbet är det kallare än vanligt tycker jag. Men visst ser fortsättningen härligt ut för oss som vill att sommaren ska stanna kvar så länge som det bara går…

septembervader2013

2013-09-04

Det var riktigt skönt på eftermiddagen och som sagt, jag är glad för varje dag nu som värmen håller sig kvar i vårt land.

2013-09-04

Någon som är bra på asfalt? Nylagd och fin och ett par veckor senare så fyllde de på med grus på sidorna. Varför gör de på detta viset? Någon expert på området som har svar?

Oro. Biter ihop och kör på! Det som jag är bäst på numera.